HREBIENOK RESORT V STAROM SMOKOVCI

Hrebienok Resort sme si všimli už pri našej predchádzajúcej návšteve Starého Smokovca, kedy sme strávili krásne predvianočné obdobie v Grandhoteli Starý Smokovec. O tom, ako sme sa mali v Grandhoteli si môžeš prečítať v mojom článku. Vráťme sa však k Hrebienku.  A aký sme z neho mali pocit my a náš havko? 

Jednými nenávidený, lebo ďalšia výstavba v srdci Tatier, druhými milovaný za prínos služieb a komfortu priamo ich do centra.

Hrebienok Resort Hotel ťa prekvapí tým, čo všetko v sebe skrýva.

Hotel či Dependance? 

Hrebienok Resort je rozdelený na dve časti. Jedna tu bola už skôr – Hrebienok Resort Dependance a druhá je novo vystavaná – Hrebienok Resort Hotel. Obe časti sú blízko seba a v podstate ich rozdeľuje len jedna cesta. Vytvárajú tak jeden ucelený komplex, ktorý ti poskytne všetko, čo len potrebuješ. A možno ešte aj viac. Veľmi dobre a moderne vybavené apartmány s balkónmi, parkovisko či podzemná garáž, reštaurácie od výmyslu sveta (nájdeš burgre, slovenské halušky a pirohy či palacinky) a ako príjemný bonus aj wellness s vonkajším vyhrievaným bazénom.Takto sa páčilo v tejto rozprávke nám. 

Ubytovanie v Hrebienok Resort Dependance

Prvýkrát sa nám stalo, že sme sa neubytovali vopred, ale jednoducho sme sa len vybrali a šli klasicky na recepciu a vypýtali si apartmán. A bola to dobrá voľba! Boli sme na recepcii Hrebienok Resort Hotel a natrafili sme rovno na pani manažérku, ktorá bola naozaj veľmi milá a nápomocná. Ponúkla nám skvelý ubytovací balíček, ktorý zahŕňal nielen ubytovanie v modernom apartmáne s balkónom, ale aj parkovanie v podzemnej garáži a neobmedzený wellness pre dve osoby. Hudba pre naše uši. Za havka sme doplácali, ale na to sme v celku zvyknutí. Apartmán sme dostali v časti Hrebienok Resort Dependance. Prečo? V tejto časti je možné ubytovať sa aj s psíkom. V časti Hotel nie je možné mať psíka. S apartmánom sme boli nadmieru spokojní, našli sme v ňom všetko, čo sme potrebovali. Však sa pozri. 

Wellness v Hrebienok Resort Hotel

Úprimne, ak by nebol v cene izby, tak by sme si ho osobitne nekúpili, lebo Hotel ho ponúka za 30 Eur na osobu na dve hodiny. Čo je trošku priveľa. Aspoňže tam niekomu napadlo dať ho do balíčka izieb a radšej len o trošku dvihnúť cenu izby.

Do jedného záberu sa zmestila aj vírivka, parná, fínska aj infra sauna. V infra sme neboli, lebo tú nemáme príliš radi, ale parná a fínska boli fakt super. Dokonalý relax v zime.

Wellness si objednávaš na presný čas, aby sa vás tam nestretlo príliš veľa a nestál si v zápche pred parnou saunou. Ocenili sme aj to.

Vo wellness nájdeš fínsku, parnú aj infra saunu. Okrem vírivky ťa očarí určite aj ponuka thajských masáži a naozaj príjemný bonus v podobe vonkajšieho vyhrievaného bazéna.

To musíš skúsiť! Hlavne v zime to bol naozaj zážitok. V bazéne nájdeš aj rôzne gombíky, ktoré spúšťajú rôzne druhy tryskov. Premakané. Stojí to za to. 

Takto vyzeral vstup do vonkajšieho bazéna v zime. On je celý pod takou kupolou, ktorú si jednoducho otvoríš a vlezieš dnu. Bol to super zážitok a napriek mínusovým teplotám vonku tam bolo príjemne teplo.

Všetko bolo pekné, čisté, nové a moderné. Jedine, čo by som vytkla bolo to, že neponúkali tie jednorazové papučky, ktoré sa do wellness určite hodia. My sme totiž vlastné šľapky nemali a do vonkajšieho bazéna musíš logicky prejsť po takých schodíkoch a po vonku. Dostali sme síce župan, ale zima nám bola na nohy riadna. Takže jediné, čo chýbalo k dokonalosti, boli papučky.

Hrebienok Resort Hotel a Dependance
áno či nie? 

 moderne vybavené apartmány 

 ubytovací balíček (apartmán, parkovanie v podzemnej garáži, wellness) – my sme mali za 85 Eur/noc pre dve osoby v Dependance časti 

 v centre Starého Smokovca, takže všade môžeš ísť pešo alebo električkou 

 v tesnej blízkosti reštaurácie a obchody 

 výborný wellness (v cene bol aj župan, plachta do sauny a pitný režim)

X poplatok za psíka je 15 Eur na noc, čo je celkom dosť, ak by sme chceli prísť na dlhšie 

X vo wellness nie sú ponúknuté papučky 

Za nás sa toto ubytovanie určite oplatí. Počnúc od lokality, cez úroveň ubytovania, ústretovosť zamestnancov až po samotné vybavenie apartmánov. Pre viac informácií o tomto hoteli a aj časti dependance, klikni na ich web. Nájdeš tam aj číslo na rezerváciu izby a určite sa opýtaj na výhodný balík s wellnessom a parkovaním.